Třetí noc průšvihů při konání dobra!

Známé osobnosti vypráví o životních nezdarech, které je posunuly o kus dál. Další Fuck Up Night Laskavec Special proběhla 13. listopadu 2019 od 19:00 v Pražské křižovatce.

Pozvání tentokrát přijali: 

Eliška Podzimková

Eliška původně pracovala jako markeťačka ve filmové škole ve New Yorku. Ulice a světla jí inspirovaly nejspíš fakt hodně, protože celé město začala kreslit. To jí šlo, takže pak tvořila ilustrace třeba pro kuchaře Jamieho Olivera nebo Tomáše Kluse. Co se jí ale nepovedlo, jak si namalovala?

David Gránský

Televizní a muzikálový herec, moderátor a zpěvák David Gránský na Laskavci zazpívá! David totiž dovede zpívat i zavěšený hlavou dolů na liáně! Davida můžete znát ze seriálů jako Vyprávěj nebo Modrý kód, na obrazovkách se také objevuje jako moderátor pořadu Československo má talent. Sám v podobné talentové soutěži v roce 2008 prorazil. Na co ale nemá talent? V čem neprorazil?

Martina Viktorie Kopecká

Martina Viktorie Kopecká je husitská farářka. Křtí, oddává, vyprovází na poslední cestě. Je též psychoterapeutka a krizová interventka. Jak to tak bývá, jako duchovní se nenarodila a vyzkoušela si i džob průměrného smrtelníka ve velké firmě. Teologie byla ale blíže jejímu srdci. Papež František ji dokonce vyznamenal medailí a pozval ji, aby se jako jediná vysvěcená žena zúčastnila biskupské synody ve Vatikánu. Martina je nadšenou čtenářkou a píše blog o životě farářky v dnešním světě (Deník farářky). Má slabost pro kubánskou hudbu, rum a doutníky. 

Eliška Vafková

Eliška Vafková provozuje hospic pro psy, kteří jsou staří, nemocní nebo jinak znevýhodnění. V Dejte nám šanci z.s. se už postarala o více než 350 zvířat ve věkovém průměru 13 let. Polovina psů najde nový domov, ti nejstarší a velmi nemocní u Elišky zůstávají. Jaké to je, když vstáváte v půl páté ráno, abyste podali léky dvacítce hafanů? Jaká je péče o bezzubého chromého psa? Kolik jich Eliška doprovodila na “druhou” stranu? A jak to (ne)zvládá?

Marian Jelínek

Legendární hokejový trenér, který se do povědomí veřejnosti zapsal třeba zlatou medailí z hokejového mistrovství světa v roce 2005 (jako asistent trenéra). Je koučem řady profesionálních sportovců (dlouhodobě spolupracoval třeba s Jaromírem Jágrem, dnes pracuje s tenistkou Karolínou Plíškovou nebo plavcem Janem Mickou). Zabývá se sportovní psychologií a mentálním koučingem a své zkušenosti z vrcholového sportu přenáší i do byznysu. 

Znáte nějakého Laskavce?

Hledáme příběhy dobrosrdečných lidí, kteří dělají neobyčejné věci pro své okolí.

Nadace Lilie & Karla
Janečkových

Milady Horákové 382/75
Praha 7 - Holešovice
170 00
IČO: 02576040